Granola/müsli
Som i nok har opdaget, er jeg helt vild med morgenmad. I dag er det derfor også en morgenmadsopskrift jeg er ude med. Havregryn er noget af det bedste man kan spise til morgenmad. Det er sundt og holder en mæt i lang tid. Der er også tusindvis af måder at tilberede det på. Denne gang er jeg ude med en granola/müsli opskrift. Det tager fem minutter og kan nydes med det samme!
Ingredienser - to til tre serveringer:
Ingredienser - to til tre serveringer:
- 2 dl. havregryn
- En-to håndfulde mandler og valnødder
- En håndfuld rosiner
- 1 tsk. chiafrø
- 2-3 tsk. honning
- En smule salt
- 0,5 tsk. kanel
Fremgangsmåde:
- Start med at putte havregrynen på en stegepande med medium varme. Lad det ligge i et minuts tid, mens du rører lidt rundt
- hak mandler og valnødder groft og tilsæt det havregrynen og rør rundt i et minut igen
- tilsæt nu kanel, salt og honningen og rør igen rundt til det bliver gyldent
- sluk for stegepanden og hæld rosiner og chiafrø i
- mix det hele godt sammen og så er det klart
Jeg kan lide at spise min granola med banan (jeg har brugt en halv her) og lidt mælk oveni. |
Kommentarer
Send en kommentar