Bedste og nemmeste græskarboller

Undskyld der er gået så lang tid siden sidste oplæg. Jeg er haft så travlt med eksamener. Men jeg er tilbage med en ny lækker opskrift - nemlig græskarboller. De er så enkle at lave og så smager de alletiders. Perfekt til ethvert tidspunkt på dagen!

Ingredienser
  • 700 gram hvedemel
  • 25 gram gær
  • 3 dl vand
  • 0,5 dl olie 
  • 1 dl neutral yoghurt
  • 2 tsk. salt 
  • 2 tsk. sukker 
  • 1,5 dl. græskarkerner 

Fremgangsmåde:
  1. hæld vandet i en skål og oplæs derefter gæren i vandet
  2. tilsæt yoghurt, olie, salt og sukker og rør det godt rundt 
  3. tilsæt nu melen og kernerne 
  4. ælt dejen godt og lad den dernæst hæve i 1-2 timer 
  5. når dejen er hævet godt, så form dejen til boller - jeg fik lavet 12 stk. 
  6. put dem i ovnen ved 200 grader og lad dem bage i 25-35 minutter
Så er de klar! 

Kommentarer

Populære opslag