Bedste og nemmeste græskarboller
Undskyld der er gået så lang tid siden sidste oplæg. Jeg er haft så travlt med eksamener. Men jeg er tilbage med en ny lækker opskrift - nemlig græskarboller. De er så enkle at lave og så smager de alletiders. Perfekt til ethvert tidspunkt på dagen!
Ingredienser
- 700 gram hvedemel
- 25 gram gær
- 3 dl vand
- 0,5 dl olie
- 1 dl neutral yoghurt
- 2 tsk. salt
- 2 tsk. sukker
- 1,5 dl. græskarkerner
Fremgangsmåde:
- hæld vandet i en skål og oplæs derefter gæren i vandet
- tilsæt yoghurt, olie, salt og sukker og rør det godt rundt
- tilsæt nu melen og kernerne
- ælt dejen godt og lad den dernæst hæve i 1-2 timer
- når dejen er hævet godt, så form dejen til boller - jeg fik lavet 12 stk.
- put dem i ovnen ved 200 grader og lad dem bage i 25-35 minutter
Så er de klar!
Kommentarer
Send en kommentar